Cuma, Nisan 8

İlahların Aşkı " Herkes yeni bir hayatı hakeder "

  Öğrenci evinde kalıyorsanız her daim evin bir yerlerlerinde dvd filmler bulabiliyorsunuz..Ben de oturma odamıza gittim ve üzerinde ilahların aşkı yazan bir film vardı hemen kaptım..Zaten uzun zamandır bilim kurgu izlemekten içimde radyasyon birikmişti..Her neyse..şimdi size filmden bahsetmek istiyorum...

İlahların Aşkı size, 2009 yapımı olmasına rağmen eski filmlerin tadını hissettirecek..Başından sonuna kadar hep bir ümit taşıyarak izliyeceksiniz..


  İrlandalı bir balıkçı, uzun süre önce alkolikliği yüzünden kasabanın dilinde değersiz bir adam olmuştur..Böbrek hastası olan küçük kızı yürüyemiyor ve karısından boşandıktan sonrada karısının bir başkasıyla evlenmiş olması onun için hayatta tek başına kaldığı ve ümitsiz olduğu anlamına geliyordur..

  Balıkçı , küçük kızını yine kendi gibi alkolik olan karısının evinde yerde baygın halde görünce işler değişiyor tabi..Küçük kızı için enazından babasının daha iyi durumda olup ona bakması için alkolü bırakması gerektiğini düşünerek iki sene önce alkolü bırakmakla başlayıp, kızına zaman ayırıp onunla ilgilenmeye çalışıyor..

  ...ve hikaye , balıkçının bir gün açık denize açıldığı sırada ağına genç ve güzel bir kadının takılması ile başlar..



 
IMDB Puanı:
Yapım:
Tür:
Yönetmen:
Oyuncular:
Senaryo:

Süre:
1 saat 51 dk
Gösterim Tarihi:
18 Haziran 2010 (Türkiye)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

teşekkürler..