Çarşamba, Mart 30

Alacakaranlık 4 : Şafak Vakti " Üstsüz Erkek Filmleri Serisi Vol.4 "



  4 Kitabı olan serinin 4.Filmi geliyor hemen yazımın altında haberi olmayanlara fragmanınıda paylaştım 2 bölümden oluşacak film.Önce kızların duygusal dürtüleri sinemada karşılık bulacak evlilik cocuk aşk ihtiras rüzgarları olacak sonrada Dünya'nın en güçlü vampiri olacak beth ve bütün alemin kralı olacak diyorlar..


  Filmde üstsüz gezmeyen erkek yok , birisi çok sıcak yanıyor birisi buz gibi her çeşit erkek var..Dünya gişe rekorlarını asla gözardı etmiyorum başarıdır bu evet ama lütfen birisi bana dudağınız kanayınca komple t-shirtünüzü çıkarıp koca t-shirtle kanınızı sildiği bir film göstersin..Arz talep meselesi evet para da kazanılıyor evet ama sinema işte diyoruz..Erkekler içinde yığınla aynı türde film var diyeceksiniz..Haklısınızda..Belki bizimde buna alışmamız gerekecek..


                                                       
"Reese Witherspoon,yeni filminde başrol paylaştığı Alacakaranlık yıldızı Rob Pattinson için"Saç ve tırnakları pis"demiş.." 4.Filmde geliyor hani....Tek bildiğim bir vampir sersinin delisiye dişi gruplara münasır yapılıyor olmasıdır..Dram gibi..


Gösterim tarihi : 18 Kasım 2011 (Türkiye) olarak belirlenmiş..


..ama The Last Air Bender birinci filminin yönetmeni M. Night Shalaman kadar küfürü haketmiyor Twilight'ın yönetmeni..onada şükür ediyor insan.


1 yorum:

teşekkürler..