Çarşamba, Aralık 14

Hızlı tren ve bilet fiyatları , Ankara-Konya-Ankara

Hızlı Tren kullananlar hemen gülümseyecektir işin hızından ötürü.." Of ne güzel bir durum " .. " Eskiden neredeydin ? ".." Hem sallamıyor hem de hızlı gidiyor süper uyuluyor arkadaş! "..Evet hızlı tren pek güzel bir durum..Hızlı tren'i kullanınca kurduğum ilk cümle ise şu oldu "24 yıldır İlk defa vatandaş olduğumu hissettim arkadaş ! "..


Gelelim ayrıntılara..Ankara-Konya-Ankara istikametindeki Hızlı tren tam yol hızla giderken 250 km/saat hız yapıyor..Hiç sallamıyor kaymak gibi gidiyorsunuz..Yol 1 saat 40 dakika'cık sürüyor..cık ekledim çünkü en son 4.5 saat'e yükselmişti otobüsle bu yol..Bilet fiyatları ise eğer öğrenciyseniz ve emekliyseniz 20 TL vererek ekonomik sınıf ile gidiyorsunuz ( şahane değil mi ? ) eğer.."Ben VIP adamıyım 1. vagon'da deri koltuklar eşliğinde geçirmek istiyorum 1 saat 40 dakikamı " diyorsanız 30 TL oluyor ve bir kaç ikram da ücretsiz oluyor..Bu arada bir de işin komik tarafı var..dönmeden gidip geldiği için giderken bazı koltuklar ters gidiyor dönerkende bazı koltuklar ters gidiyor doğal olarak..hah bu konuda midesi sıkıntı verebilecek olanlar eğer çok kafalarına takıyorlarsa biletlerini buna göre alsınlar ama normalde ters giderken midesi bulananlar tarafında olan ben bu durumdan pek etkilenmedim hatta hiç bir fark görmedim bunuda belirteyim çok kafaya takmayın..Bu yukarıda verdiğim fiyatlar ise kısa bir süre sonra revize edilecek gibi duruyor..TCDD web sitesinde fiyatların Aralık ayı itibariyle artacağını belirtmişti..

Peki bileti nereden alabilirm ?  Kamil Koç ya da TCDD'nin websitesinden edinebilir hatta 444 0 562 Kamil Koç danışmadan bilgi alışverişi yapabilirsiniz..


1 yorum:

  1. Hizmet tamam da 20 tl ye güç yetiremezken daha ne revizesi arkadaş!? Eğer bi' revize yapılacaksa bu fiyatlar aşağı çekilerek yapılsın.

    YanıtlaSil

teşekkürler..